Sisällön tarjoaa Blogger.

Lohkoaminen ja rasiteoikeus

Kun alettiin pian vuosi sitten tekemään Knuuttilan koulusta kauppaa oli kauppaan kuuluva tontti 2,3ha. Lopulta ala päädyttiin myymään julkisessa huutokaupassa ja tuolloin kaupasta oli tiputettu koulun vieressä sijaitseva urheilukenttä pois. Kenttä jäi nyt siis kaupungin omistukseen ja meille myytävä ala oli noin 1,23ha.

Tänään suoritettiin lohkoaminen ja uudet rajat pyykitettiin. Toisin kuin me luultiin, että oltaisiin saatu nimetä meidän kiinteistö uudestaan, se olikin kentästä muodostuva uusi kiinteistö joka sai nimen, Knuuttilan kenttä. Toisaalta ihan hyvä näin, meidän kiinteistö ois saanu huumorinimen :D :DSamalla kun suoritettiin lohkoamistoimitus, määriteltiin meidän maille :D rasiteoikeus autojen pysäköintipaikaksi kentän käyttöön liittyen. En oo ihan selvillä kentän käyttöasteesta viime vuosina mutta mitäpä olisi kenttä ilman parkkipaikkoja. Tien vieressä sijaitseva sora-alue (jossa myös kierrätysastiat) merkittiin nyt autojen pysäköintipaikaksi. Samalla alueen kunnossapitovelvoite siirtyi kaupungille.Nyt kun koulun omistus on siirtynyt yksityisomistukseen se tarkoittaa väistämättä myös sitä ettei ulkovessatkaan ole enää ulkopuolisten käytettävissä. Ei, että mekään niitä käytettäisiin :D :D Viime kesänä nimittäin siellä haiskahti vieno paskan tuoksu joka ei todellakaan ollut peräisin -70-luvulta :D


Knuuttilanmäellä siirryttiin nyt myös facebookkiin, löydät meidät TÄÄLTÄ ;)

1 kommentti

  1. Täältähän löytyi mielenkiintoinen projekti. Mittava se on, niin kuin meilläkin, joten on mukava löytää "kohtalotovereita", vaikka vähän erilaisesta paikasta onkin kyse. Katselin tuossa aiempiakin postauksiasi ja samantyyppisiä pohdintoja mm. ikkunoista käyn itsekin. Isossa projektissa ei kaikkia unelmia pysty samantien toteuttamaan, mutta vision löytymiseen pyrimme silti. Sitten mennään sitä kohti pienissä askelissa. Paljon tsemppiä urakkaanne!

    VastaaPoista

Ilahdun viestistäsi