Sisällön tarjoaa Blogger.

Suurtehoimurointi

Knuuttilanmäellä tapahtuu nyt niin nopeasti ettei meinaa blogikaan kaiken hulabaloon keskellä päivittyä reaaliajassa. Faceen ja instagramiin hommat päivittyy kyllä. Ei nyt kuitenkaan hypitä järjestyksestä vaan tallennetaan tänne itsellekkin muistiin tapahtuneet niiden oikeassa järjestyksessä.

Viikko sitten maanantai aamuna suurtehoimuriauto kurvasi pihaan. Vaihtoehto olisi ollut lapioida kaikki tuo puru säkkeihin ja kuljettaa itse kaatopaikalle. Päätettiin kuitenkin toisin ja helpotettiin vähän meidän hommia. Hommassa houkutti sekin että olin saanu sovittua purun tyhjäyksen maksutta lämpölaitokselle. Lattioita oli avattuna 120m2, kaikkea purua ei yhden päivän aikana saatu pois.

Kun mä pääsin lasten kanssa paikalle oli imurointi kuitenkin jo hyvällä mallilla, yllätyin kuinka nopeaa se olikaan. Miehet oli aloittanu imuroinnin ison luokkahuoneen ikkunaseinältä ja etenivät sisäseinää päin. Noin puolessa välissä huonetta purun seassa alkoi olla pieniä tiilinpaloja ja lopuksi niitä oli niin paljon ettei lämpölaitos enää olisi ottanut purua vastaan. Alkoi puhelinsoittorumba mihin saataisiin 10m3 purua tyhjättyä. Paikka löytyi mutta maksullisena. Imuroinnin hinta oli yhtäkkiä tuplaantunu, jip ja jei sille =P

Tiedossa oli että ulkoseinien lattiarajat oli tilkitty kivivillalla, yllätyksenä tuli villan määrä joka oli käytetty. Uretaaniakin löytyi paikoista joissa sitä ei kuuluisi olla. Purun alla ollut kaksinkertainen umpilaudoitus kesti kävelyn mutta oli huonossa kunnossa.

Alla ripakopallinen valokuvia :)









Tulevan keittiön pihan päässä ja meidän tulevassa makuuhuoneessa ehdittiin imuroida myös. Alimpana eristeitä suoraan vuodelta 1925 :D Samanlaista tiilipalaa löytyi näistäkin lattioista että se siitä selvästä säästöstä =P :D








Yllä vielä kuva meidän 2v joka paikan apulaisesta, ruuvasipa lokarinkin kunnolla kiinni joutessaan =P :D