Sisällön tarjoaa Blogger.

Huonejaot uusiksi?!

Mies on reippaillu ja purkanu väliseinän kokonaan pois. Nyt huonekoko on huikeat 60m2 niinku tuleva olohuonekkin. Mutta, nyt meillä on ongelma.. Tuo huone on niiiiiiin upea!!! Aivan mahtavat ikkunat, se valon määrä mikä sisään tulvii (ja vielä enemmän sitten ku saadaan kaksi alkuperäistä ikkunaa takaisin paikoilleen). Huonekorkeus on poikkeuksellinen muihin huoneisiin verrattuna, huikeat 395!! Ikkunoiden näkymät, upeat vanhat männyt ja itkettävän ihana ilta-aurinko. Ei tuota huonetta voi toistamiseen väliseinällä pilata, eihän?!?!

 
 
 

Mukavaa viikonloppua! Nä lähtee, mihinkäs muuallekkaan ku Knuuttilanmäelle :D

7 kommenttia

 1. Mä katoin samaa, oliko sulla edellisessä postauksessa kuva tästä kans. Aivan mieletön valon määrä. En jakaisi väliseinällä jos ei oo pakko. Miettisin muita vaihtoehtoja riippuen kenelle tästä huoneita meinasitte. Kaksi pienintä + yhteinen leikkitila?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen suunnitelma oli firman työtila ja pikkupoikien huone, täytyy pikkupojille keksiö joku muu paikka 😂 Jossain kohtaa seinä varmaan joudutaan rakentaa mutta vasta kun on ihan pakko!💥

   Poista
 2. Oi oi. Eikö tonne taloon nyt johonkin muualle saa tarvittavia väliseiniä. Senverran upea huone tuosta tulisi.

  VastaaPoista
 3. Oi oi. Eikö tonne taloon nyt johonkin muualle saa tarvittavia väliseiniä. Senverran upea huone tuosta tulisi.

  VastaaPoista
 4. On nostalgisen näköinen tuo huone, tyhjänäkin! Ilta-aurinkoa ei koululaisena niistä päässyt oikeastaan ihailemaan mutta koirista on siitä kentän viereiseltä niityltä vanha kuva missä kylpevät auringon laskiessa :) Kiva seurata teidän puuhailuja ja aivan mieletöntä että joku ottaa vanhan koulureppanan ja tekee siitä omansa <3 Koulua on käynyt ainakin isoäitini ja isäni, hyvin todennäköisesti myös isoäitini äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mutta mä nyt jo näen kaiken valmiina ja oon vallan ihastunut koulurakennukseen :D Tuskin maltan odottaa että koulu saa aloittaa uudestisyntyneenä uuden 100 vuotistaipaleensa :)

   Teiltä saattais löytyä hurjasti historiatietämystä ja tarinoita koulusta ja rakennuksista ;)

   Poista

Ilahdun viestistäsi